Фонд держмайна виставить на продаж 45 шахт

П'ятниця, 6 вересня 2013, 20:41

Фонд держмайна вніс 45 шахт в перелік, які підлягають підготовці до приватизації в 2013 році з метою їх подальшого продажу.

Про це йдеться у відповідному переліку ФДМ, передає "Інтерфакс-Україна".

Як повідомляється, регіональним відділенням фонду в Донецькій, Луганській, Львівській та Волинській областях доручено надати для узагальнення пропозиції щодо термінів завершення підготовки до продажу цих шахт (об'єкти груп В, Г) в управління планування та пільгового продажу не пізніше 9 вересня 2013.

У список увійшли ПАТ "Лисичанськвугілля" (4 шахти) і шахти, які входять у ДП "Макіїввугілля", ДП "Орджонікідзевугілля" , ДП "Луганськвугілля",  ДП "Первомайськвугілля", ДП "Донбасантрацит",  ДП "Львіввугілля", ДП "Волиньвугілля".

Реклама:

У той же час ФДМ виключив з відповідного переліку розташовані в Донецькій області шахти "Родинська" (ДП "Красноармійськвугілля") і "Моспінська" (ДП "ДВЕК").

Як повідомлялося, вуглевидобувні підприємства України в січні -серпні 2013 року, за оперативними даними, знизили видобуток рядового вугілля на 3,9 % (на 2,22 млн тонн) порівняно з аналогічним періодом 2012 року - до 54,616млн  тонн.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: