"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ахметов та Новинський продають частку в агрохолдингу

П'ятниця, 6 вересня 2013, 11:46

HarvEast Holding прийняв рішення про продаж структурного підрозділу "ДП "Ілліч- Агро Запоріжжя", яке управляє 15 тис га в Бердянському і Приморському районах Запорізької області.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

"Зараз один з наших пріоритетів, одна з ключових умов для подальшого зростання - зниження кліматичних ризиків. Адже сьогодні ми працюємо переважно в зоні ризикованого землеробства, і наші результати значною мірою залежать від погоди. Ми прагнемо розширити земельний банк в менш ризикованих регіонах і паралельно прийняли рішення про продаж активів холдингу в Запорізькій області", - говорить генеральний директор HarvEast Holding Саймон Чернявський.

Як повідомляється, покупцем виступила компанія Genero Group

Реклама:

HarvEast Holding - сільськогосподарський холдинг, який володіє і управляє активами в Донецькій, Запорізькій, Черкаській, Житомирській областях та АР Крим.

Основні напрямки діяльності холдингу: рослинництво (вирощування пшениці, соняшнику, ячменю, багаторічних трав, кукурудзи) і молочне тваринництво.

Холдинг HarvEast створений 10 березня 2011 року на базі сільськогосподарських активів ПАТ "ММК ім. Ілліча". Загальний банк оброблюваної землі становить близько 220 тис. га; поголів'я великої рогатої худоби - 25 тис. голів.

Акціонерами HarvEast Holding є група СКМ Ріната Ахметова і "Смарт-Холдинг" Вадима Новинського.

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!