"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прокурорська академія замовила проект нового офісу за 24 мільйони

Четвер, 5 вересня 2013, 12:04

Нацакадемія прокуратури уклала угоду з державним будівельним комбінатом управління справами ВР на виготовлення проектно-кошторисної документації для будівництва будівлі академії у Києві.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становила 24,07 мільйона гривень.

Як зазначається, академія прокуратури планує будівництво на території колишнього мотоциклетного заводу по вул. Сім’ї Хохлових, 8.

Реклама:

"Раніше уряд передав адміністративну будівлю заводу під розміщення Київського апеляційного госпсуду з проведенням ремонту за 71 млн гривень. Однак будівельники завищили вартість робіт і ремонт припинився. А суд залишився у орендованому приміщенні "Газу України"", - йдеться у повідомленні.

У складі Національної академії прокуратури буде навчальний корпус на 1000 студентів, актовий зал на 1000 чоловік зі сценою та допоміжними кімнатами, шість лекційних залів, 50 навчальних та три комп’ютерні класи, інститут підготовки кадрів, столова на 500 чоловік, бібліотека, гуртожиток на 1200 місць, спорткомплекс, зони відпочинку, автостоянка, медпункт та  ізолятор.

Проект потрібно виготовити до липня 2014 року.

Вартість проекту для прокурорської академії більша від ціни проекту комплексу будівель для Вищого госпсуда та Вищого адмінсуду. Його було замовлено приватній фірмі за 20,13 млн гривень, тобто на 4 млн гривень дешевше.

Очікувана вартість нового офісу для суддів становить майже 1,5 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!