"Дочка" "Нафтогазу" замовила обстеження за 46 мільйонів

Четвер, 8 серпня 2013, 09:23

ПАТ "Укртрансгаз" уклало угоду з ТОВ "Нафтогазресурс" на комплексне обстеження засобів протикорозійного захисту та корозійного стану газопроводів на території України вартістю 46,03 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Від моменту створення фірми в 2000 році до складу засновників ТОВ входили кілька киян. При цьому фірма зрідка отримувала незначні підряди в системі "Нафтогазу".

Влітку 2011 року половину статутного капіталу фірми отримало ТОВ "Українська Індустріальна Інвестиційна Група" (Краматорськ Донецької обл.) Юрія Горбуненка і Ігоря Косарєва. Друга половина статутника залишилась у старого директора фірми Олександра Годинчука.

Реклама:

Після цього "Нафтогазресурс" почав регулярно вигравати тендери в системі "Укренерго" і збільшив свою присутність в тендерах "Нафтогазу". Загалом компанія з літа 2011 року виграла тендери на 270,09 млн гривень.

Косарєв відомий як співвласник Краматорської ювелірної фабрики "Укрзолото". Горбуненко є співзасновником ТОВ "Сніжнеантрацит", де його партнерами виступають фірми "Консент" з групи голови парламентської фракції Партії регіонів Олександра Єфремова та "Союзпромінвестдонбас", засноване швейцарською фірмою Metcoal S.A депутата від Партії регіонів Володимира Вечерко, зятя Юхима Звягільського.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: