Телеканал Арбузова купив за півмільйона ще три "Фіати"

Середа, 28 серпня 2013, 10:46

ТОВ "Банківське телебачення" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "ТД "Укрлада" на придбання трьох автомобілів Fiat Nuovo Doblo Panorama на 445 тис гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, придбані автомобілі мають кондиціонери, електричний обігрів заднього скла, подушки безпеки для водія та пасажира, протиударні молдинги.

З урахуванням цієї закупівлі "Банківське телебачення" придбало автомобілів вже на 2,43 млн гривень. Придбано 13 автомобілів Fiat та два Volkswagen Transporter T5 Kombi.

Реклама:

Як відомо, у грудні 2010 року головою Нацбанку був призначений Сергій Арбузов, який нині є першим віце-премєр-міністром. У червні 2011 року  Нацбанк заснував ТОВ "Банківське телебачення" і за рахунок своїх коштів створив статутний фонд компанії у розмірі 10 млн гривень, який пізніше був збільшений до 150 млн гривень.

З того часу на оснащення та функціонування телеканалу коштом Нацбанку було проведено тендери на 117,97 млн гривень. З них на обладнання було витрачено 73,41 млн гривень, на транспортні засоби - 1,98 млн гривень.

Загалом "Банківське телебачення" провело тендери на оснащення та функціонування телеканалу коштом Нацбанку на загальну суму 118,92 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!