Азаров призначив нового голову наглядової ради "Нафтогазу"

Вівторок, 27 серпня 2013, 16:31

Кабмін за пропозицією Міністерства енергетики та вугільної промисловості звільнив від обов'язків голову наглядової ради НАК "Нафтогаз" Володимира Макуху, призначивши замість нього Андрія Бондаренка.

Про це йдеться у відповідному розпорядженні Кабміну, передають "Українські новини".

Даним розпорядженням Кабмін затвердив новий склад наглядової ради компанії. Згідно з документом, наглядова рада компанії включатиме 11 осіб, у тому числі голови.

Олександр Щукін (директор департаменту оргзабезпечення діяльності міністра та документальної роботи Міненерговугілля) призначений замглави наглядової ради.

Реклама:

Олександр Атрощенко (директор департаменту забезпечення роботи Мінекономрозвитку), Андрій Білоусов (заступник міністра регіонального розвитку і будівництва і ЖКГ), Євген Іванов (перший заступник голови ФДМ), Андрій Ігнатов (заступник міністра доходів і зборів), Сергій Мельниченко (директор департаменту фінансів виробничої сфери та майнових відносин Мінфіну), Олег Миргородський (директор юрдепартаменту Міненерго), Олексій Перевезенцев (директор юридичного департаменту Міністерства економічного розвитку і торгівлі), Олександр Сушко (заступник міністра екології та природних ресурсів), а також Олена Ференс (директор департаменту цивільного, фінансового законодавства та законодавства з земельних питань Мін'юсту) призначені членами наглядової ради "Нафтогазу".

Таким чином, Кабмін скоротив склад наглядової ради "Нафтогазу" з 13 до 11 осіб.

До звільнення в квітні з посади члена наглядової ради компанії Дмитра Мормуля, наглядову раду компанії складався з 14 осіб, включаючи голову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!