"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Соратник Арбузової забезпечить шахтарів обладнанням на 21 мільйон

Вівторок, 27 серпня 2013, 10:53

ДП "Львівугілля" 16 серпня за результатами тендерів уклало низку угод з ТОВ "Вербена" на постачання гірничо-шахтних конвеєрів на 21,3 мільйона гривень.

Про це повідомляє портал "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як пише видання, фірму "Вербена" заснували Ніна та Ігор Трофимовичі. Останній є депутатом Нововолинської міськради від Партії регіонів. Раніше він очолював підрозділ "Волиньвуглезбутпостач" ДП "Волиньвугілля".

У 2011 році Трофимович виступив співзасновником Нововолинського відділення ВГО "Всеукраїнська асоціація платників податків", яку очолює мати першого віце-прем'єра Валентина Арбузова.

Реклама:

Іншими засновниками відділення асоціації виступили депутат Новолинської міськради від Партії регіонів Юрій Сиротюк та депутат цієї ж ради від "Фронту змін" Богдан Бадзюнь.

Єдиним конкурентом "Вербени" на тендері було ТОВ "Західукрпостач" Віталія Корнійчука, який працює виконавчим директором ТОВ "Агроінвест". Цю фірму також заснував Ігор Трофимович.

За даними видання, з 2008 року "Вербена" отримала підряди на 133,35 мільйона гривень, "Західукрпостач" – на 10,37 мільйона гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!