"Украерорух" замовив будівництво ангару за 45 мільйонів

П'ятниця, 23 серпня 2013, 11:29

ДП обслуговування повітряного руху України за результатами тендеру уклало угоду з корпорацією "Альтіс-холдинг" на будівництво ангару авіакомпанії "Украерорух" в аеропорту "Сімферополь" вартістю 44,52 мільйона гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, отримана за результатами тендеру ціна майже удвічі перевищила очікувану вартість закупівлю, яку попередньо встановило держпідприємство обслуговування повітряного руху.

До кінця 2014 року потрібно збудувати ангар для двох літаків Ан-26, які використовуються "Украерорухом" для авіаційного пошуку в акваторії Чорного та Азовського морів. Поряд з ангаром планується зберігання двох літаків В-300. Умови ангару мають забезпечувати підтримання цих літаків у необхідній готовності до вильотів.

Реклама:

Також разом з ангаром мають бути зведені приміщення для чергових екіпажів, столова, душові, майстерня, приміщення для технічного обслуговування літаків, складське приміщення, тощо.

Корпорацію "Альтіс-холдинг" контролює Олександр Глімбовський. Раніше компанія отримала низку великих державних підрядів, у тому числі на реконструкцію аеропорту "Львів" до Євро-2012 вартістю 476 млн гривень, будівництво розв'язки на Поштовій площі у Києві за 404 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!