"Оболонь" припинила поставки в Росію

Четвер, 15 серпня 2013, 13:49

Корпорація "Оболонь" призупинила відвантаження продукції до Російської Федерації через блокування українських товарів на російському кордоні.

Про це заявила начальник відділу корпоративних комунікацій корпорації "Оболонь" Оксана Пирожок, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

"Ми призупинили відвантаження продукції нашим російським партнерам і очікуємо подальших рішень з російської сторони", - зазначила вона.

Як повідомлялося, в середу прес-служба Федерації роботодавців України (ФРУ) повідомила, що Митна служба РФ з 14 серпня 2013 року внесла до переліку "ризикових" усіх без винятку українських імпортерів, що фактично на невизначений час блокувало постачання товарів з України.

Реклама:

Корпорація "Оболонь" - один із найбільших українських виробників пива, безалкогольних та слабоалкогольних напоїв, мінеральної води та найбільший у країні експортер пива.

До складу корпорації входять головний завод у Києві та дев'ять підприємств у регіонах.

Основні бренди: "Оболонь", Carling, Zlata Praha, Bitburger, hike premium, Zibert, "Десант", "Жигулівське", "Ячмінний Колос", "Живчик", "Прозора". Корпорація також випускає слабоалкогольні напої Rio, "Джин-тонік", "Віскі Вишня", "Ром-кола", "Бренді-кола".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!