"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Держкіно заплатить експертам гонорарів на сотні тисяч гривень

Четвер, 1 серпня 2013, 19:54

Держагентство з питань кіно уклало угоду з ДП "Національний центр Олександра Довженка" на послуги експертів за проведення професійної оцінки кінопроектів вартістю 450 тис гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

У конкурсній документації вказано, що кошти виділено для членів експертної комісії з питань кінематографії. Однак не опубліковано жодних подробиць щодо прізвищ, кількості експертів та згадки про яку саме роботу йдеться.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника", що у Держкіно пояснюють відсутністю конкуренції на ці види робіт в Україні.

Реклама:

На сайті Держкіно опубліковано склад експертної комісії під керівництвом Олександра Шпилюка. З 36 членів комісії лише двоє представляють студію Довженка: Генеральний директор ДП "Національна кіностудія художніх фільмів імені О.Довженка" Ігор Ставчанський та заступник генерального директора ДП "Національний центр ім. О. Довженка" Іван Козленко.

Експертна комісія з питань кінематографії проводить конкурсний відбір кінопроектів для формування програми виробництва та розповсюдження національних фільмів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: