"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна просить Росспоживнагляд про негайну зустріч щодо Roshen

Середа, 31 липня 2013, 19:44

Україна звернулася з офіційним листом до керівництва Росспоживнагляду, в якому просить про негайну зустріч для вирішення питання щодо заборони на постачання продукції української кондитерської корпорації Roshen на територію РФ.

Про це повідомила прес-служба Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, передає "УНІАН".

"Ми як уряд ... прийняли перші офіційні заходи  як тільки з'явилося офіційне повідомлення, ми направили офіційний лист керівнику Росспоживнагляду з проханням про термінову зустріч, для того щоб врегулювати всі питання, які були озвучені офіційно", - цитує прес-служба главу міністерства Ігоря Прасолова.

За його словами, це питання вийшло на офіційний рівень і сьогодні Україна готова до діалогу з Росією.

Реклама:

Крім того, Прасолов вказав на той факт, що Росспоживнагляд висловив претензії тільки до тієї продукції Roshen, яка виробляється в Україні, тоді як до підприємств корпорації поза країни претензій немає, хоча на них діють однакові стандарти.

"Наскільки мені відомо, і ми провели попереднє дослідження, на всіх підприємствах компанії - не тільки в Україні, а й в Росії та Прибалтиці - діють одні і ті ж стандарти якості, тому ситуація незрозуміла. Саме тому ми хочемо скоріше з цим розібратися і скасувати заборону на постачання нашої продукції до Росії", - цитує прес-служба Прасолова.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!