Найбільша кількість бізнесменів зареєстрована на Донеччині

Вівторок, 16 липня 2013, 18:24

Найбільша кількість фізичних осіб-підприємців зареєстрована на Донеччині - понад 252 тисяч осіб.

Про це заявив голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона, повідомляє прес-служба Кабміну.

"Сьогодні у нашій державі налічується понад 3 мільйони фізичних осіб-підприємців. За останні півроку ми спостерігаємо збільшення кількості бажаючих започаткувати власний бізнес - на кожні 10 тис населення зареєстровано 663 фізичні особи-підприємці. Тобто, ми можемо говорити, що кожен 15 українець сьогодні є підприємцем", - зазначив Ворона.

Голова Укрдержреєстру також додав, що найбільша кількість фізичних осіб-підприємців зареєстрована на Донеччині - понад 252 тис. Найменша, за словами голови відомства, - у Севастополі (понад 26 тис) та у Кіровоградській області (45 тис).

Реклама:

Нагадаємо, з 1 липня 2013 року функції з реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців передані до Державної реєстраційної служби України.

"За результатами двох перших тижнів липня, тобто двох перших тижнів виконання Державною реєстраційною службою повноважень з реєстрації бізнесу, нами було проведено понад 65 тис реєстраційних дій, у тому числі - зареєстровано 2 029 юридичних осіб та 7 235 фізичних осіб-підприємців", - сказав Ворона.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!