Менеджер Фірташа отримав мільйони на пляж і парк

П'ятниця, 12 липня 2013, 10:08

Управління капбудівництва Южненської міськради Одеської області уклало угоду з ТОВ "Бізнес Інформація Технологія" на благоустрій пляжно-паркової зони за 7 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

До кінця року тут мають прокласти господарсько-питний водопровід, каналізаційну мережу, влаштувати сходи та пандуси, проїзди, доріжки й тротуари, поставити 69 лавок і 54 смітники, влаштувати зовнішнє освітлення (59 ліхтарів), територію озеленити (ялівець, троянди, по сотні дерев туї та сосни, газони).

Також повинні встановити фонтан декоративні елементи, ціни на котрі вже від початку вказали в самому техзавданні: фонтан - 500 тис гривень; дві альтанки - 60 і 80 тис гривень; арка - 50 тис гривень; колонада - 80 тис гривень.

Реклама:

Роботи фінансують з місцевого бюджету.

До 2008 року основна частка статутного капіталу фірми "Бізнес Інформація Технологія" належала Дмитру Чірічу - представнику групи Дмитра Фірташа в низці облгазів та "УкрГазЕнерго".

Згодом його частку було переоформлено на Катерину Чіріч. Мінорітарним власником фірми є Олександр Завражнов.

Нагадаємо, у квітні 2013 року управління замовляло проведення берегозахисних та протизсувних заходів у Приморському парку за 9,57 млн гривень. Підряд тоді також отримала фірма "Бізнес Інформація Технологія".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!