На утримання офісів податкової витратять мільйони гривень

Вівторок, 4 червня 2013, 17:57

Державна податкова служба уклала угоду з ДП "Сервісно-видавничий центр Державної податкової служби України" на експлуатаційне обслуговування офісів у 2013 році на 8,48 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Замовлено обслуговування офісів по Львівській площі, 6, 8, Киянівському провулку, 2-А, 6-10 загальною площею 34,4 тис квадратних метрів.

Сервісним підприємством обслуговується цілісна система енергоживлення комплексу будівель від розподільчої підстанції (4 силові трансформатори потужністю 4 тис кВт) безпосередньо до споживачів через дві розподільчі установки напругою 0,4 кВ, головні розподільчі щити та поверхові електричні збірки.

Реклама:

Проводиться технічне обслуговування та здійснюється безпечна експлуатація швидкісних ліфтів (швидкість до 2,5 м/с), систем опалення, вентиляції, освітлення, сантехнічних вузлів і комунікацій.

Також підприємство виконує роботи з прибирання приміщень, благоустрою території та надає інші комунальні послуги.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі "в одного учасника" через вимоги до секретності.

"У комплексі адміністративних будинків за адресою: Львівська площа, 6-8 знаходяться установи, діяльність яких пов’язана з державною таємницею. Доступ до зазначених приміщень є режимним та суттєво обмеженим", - йдеться в обґрунтуванні.

В 2012 році утримання офісів ДПС коштувало 8,08 млн гривень, у 2011-му 10,1 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!