"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Арбузов наполягає на розгляді Радою питання про векселі

Понеділок, 3 червня 2013, 13:04

Сергій Арбузов виступає проти зняття з розгляду ВР врегулювання відшкодування госналогов на додану вартість шляхом видачі платникам казначейських фінансових векселів.

Про це він сказав на засіданні погоджувальної ради Ради, передають "Українські новини".

"Неодноразово я наголошував на важливості вексельних законів для вирішення розрахунків в державі - це питання зниження процентної ставки за кредитами, тому я прошу не знімати ці питання тільки тому, що хтось не розуміє глибину цих законів", - сказав Арбузов.

Він підкреслив, що готовий на особистих зустрічах пояснити всім, хто не розуміє, в чому необхідність прийняття даних законів, їх суть і цінність для держави.

Реклама:

У проекті порядку денного на 6 червня на даний момент значиться розгляд у другому читанні законопроектів № 2845 про вдосконалення процедури видачі фінансових векселів та № 2847 про відшкодування ПДВ шляхом видачі казначейських векселів.

Як повідомлялося, 14 травня Рада не схвалила законопроект про впровадження фінансових векселів. Законопроектом передбачалося надати право уряду відшкодовувати ПДВ і погашати кредиторську заборгованість векселями.

У той же день, Рада прийняла за основу (в першому читанні) зміни до Податкового кодексу щодо вдосконалення процедури стосовно фінансових векселів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: