"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Донецька фірма отримає 193 мільйони на ремонт Палацу спорту у Києві

Понеділок, 3 червня 2013, 08:45

ДП "Льодові арени" за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Донбасінформзв’язоксервіс" на другу чергу робіт з проектування та капітального ремонту Палацу спорту за 192,5 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається у повідомленні, технічні деталі запланованого ремонту невідомі, оскільки документація конкурсних торгів не містить техзавдання.

"Разом з тим, по закінченню першої частини робіт в 2011 році прес-служба КМДА повідомляла, що в рамках другої черги планують повністю замінити застарілу фасадну систему на енергозберігаючу, куполоподібну покрівлю вагою 1500 тонн - на вдвічі легшу, на другому поверсі будівлі зробити мармурову підлогу, оновити інженерні системи, блок харчування, частини санвузлів, а також покращити дизайн приміщень", - пише видання.

Реклама:

Завершити всі роботи повинні до кінця 2014 року, фінансують ремонт з державного бюджету.

Засновником донецької фірми "Донбасінформзв’язоксервіс" зі статутним капіталом 9,6 тис гривень є Геннадій Рибенков. У липні минулого року президент Віктор Янукович нагородив Рибенкова орденом "За заслуги" ІІІ ступеня "за значний особистий внесок у підготовку і проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу, успішну реалізацію інфраструктурних проектів".

Ця донецька фірма почала отримувати державні підряди наприкінці 2010 року після призначення Бориса Колеснікова віце-прем’єром з питань Євро-2012. З того часу компанія отримала низку підрядів від київського НСК "Олімпійський" на 631,44 млн гривень. Всі підряди фірма отримала без відкритих торгів. Загалом же за останні два з половиною роки фірма виграла тендерів на 824,17 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!