У Присяжнюка уклали меморандум з цукровиками

П'ятниця, 21 червня 2013, 17:53

Щоб зберегти стабільну цінову ситуацію на внутрішньому ринку, Мінагрополітики підписало меморандум про взаєморозуміння з виробниками цукру та провідними роздрібними мережами.

Про це йдеться у повідомленні міністерства.

"Виробники цукру взяли на себе зобов’язання, що не допустять скорочення поставок у роздрібну мережу. А з представниками близько десяти повідних мереж роздрібної торгівлі було погоджено, що не буде підвищено ціну для споживачів", - зазначив аграрний міністр Микола Присяжнюк.

У відомстві повідомили, що згідно із положеннями меморандуму, сторони домовилися надавати перевагу укладанню прямих договорів, а також гарантувати належну якість продукту, постачати його і розраховуватися в обумовлені терміни.

Реклама:

Відповідно до досягнутих домовленостей, Мінагрополітики залучатиме виробників і представників торговельних мереж до підготовки урядових рішень, які регулюють ринок цукру.

Як повідомлялося, нещодавно старший аналітик Dragon Capital Тамара Левченко заявила, що підвищення внутрішніх цін на цукор позитивне для виробників цукру, які котируються на біржі.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: