"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

У Каськіва віддали на рекламу ще 8 мільйонів

П'ятниця, 21 червня 2013, 09:43

Держагентство з інвестицій та управління національними проектами за результатами тендерів уклало угоди на рекламні послуги на суму 8,44 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, більшу частину суми - 5,92 млн гривень - відомство Владислава Каськіва направило на розробку рекламних макетів та розміщення інформації про інвестиційні можливості України у світових та вітчизняних засобах масової інформації.

"Передбачено розміщення банерів в українських інтернет-виданнях, відео-роликів на національних телеканалах та друкованих матеріалів у світових виданнях. Перелік видань, де планується розміщення, не повідомляється",-  пише видання.

Реклама:

Згідно із повідомленням, кошти отримає ТОВ "Фінансовий паблік рілейшинс", засновниками якого є львів’янин Юрій Іванишин та ТОВ "Юніон Капітал" Юрія Бойко, який також є Державною установою "Агентство з розвитку інфраструктури фондового ринку України" (SMIDA).

З 2011 року Держагентство інвестицій провело тендери на рекламу, соцдослідження та інші подібні речі на загальну суму 96,1 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: