Компанія "регіонала" постачатиме газ Ахметову і "ArcelorMittal"

Четвер, 20 червня 2013, 12:42

Нафтогазовидобувне ТОВ "ГК Газовий альянс", що належить регіоналу Олександру Онищенко, виграло тендери на постачання газу групі "Метінвест" і меткомбінату "ArcelorMittal Кривий Ріг".

Про це повідомила представник "Газового альянсу" в ході засідання НКРЕ, передає "Інтерфакс-Україна".

За її словами, "Газовий альянс" щомісяця буде поставляти 150 млн куб. м газу "Метінвесту" і 30 млн куб. м газу "ArcelorMittal Кривий Ріг".

НКРЕ за заявкою компанії скоригувала річний обсяг постачання газу "Газовим альянсом" з 60 млн куб. м до 700 млн куб. м газу.

Реклама:

"ГК Газовий альянс" закуповує паливо у приватних видобувачів - "Карпатигаз", "Природних ресурсів", "Східного геологічного союзу", "Техпроект" і "Надра Геоцентр".

Як повідомлялося, в кінці 2012 року компанія подала заявку в НКРЕ на переоформлення ліцензій на постачання газу за нерегульованим тарифом у зв'язку зі зміною юридичної адреси.

"Метінвест" - міжнародна вертикально інтегрована гірничо-металургійна група компаній. Акціонерами групи "Метінвест" є група СКМ (71,25%) Ріната Ахметова і група компаній "Смарт-Холдинг" (23,75%) Вадима Новинського.

ArcelorMittal володіє в Україні найбільшим гірничо-металургійним комбінатом "ArcelorMittal Кривий Ріг" і поряд малих компаній, зокрема ПАТ "ArcelorMittal Берислав".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!