Попов дав Скрипці ще 1,2 мільйона на фестиваль

Середа, 12 червня 2013, 09:00

Департамент культури КМДА уклав угоду з ГО "Країна мрій" на послуги з організації та проведення Міжнародного фестивалю "Rock ’N’ SICH" за 1,2 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, засновником громадської організації "Країна мрій" є співак Олег Скрипка. Замовлення на проведення фестивалю ГО отримало без відкритих торгів, оскільки "Країна Мрій" має авторські права на твір "Опис проекту "Міжнародний фестиваль "Rock ’N’ SICH".

"Авторські права зареєстровані 16 травня 2013 року - за чотири дні до оголошення про проведення тендеру", пише видання.

Реклама:

Міжнародний фестиваль "Rock ’N’ SICH" відбувся минулих вихідних 8–9 червня на Трухановому острові у Києві. Започаткований Олегом Скрипкою у 2006 році фестиваль  цього року став міжнародним - українсько-шведським.

Нову концепцію Скрипка разом з головою КМДА Олександром Поповим презентували ще у жовтні минулого року на спільній прес-конференції. У перший день фестивалю вони також разом відкрили пам’ятник шведським футбольним уболівальникам.

Нагадаємо, кілька тижнів тому ГО "Країна мрій" також отримала від КМДА 300 тис гривень на організацію 25-26 травня концертної програми "Андріївський узвіз та Монмартр - культурні побратими".

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!