"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Ветеринари докупили вакцин на 4 мільйони у "сімейної" фірми керівника

П'ятниця, 31 травня 2013, 17:51

ГУ ветеринарної медицини у Львівській області за процедурою закупівлі в одного учасника замовило вакцини на 3,772 млн гривень у ТОВ "Укрветпромпостач".

Про це пишуть "Наші гроші. Львів" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, йдеться про 317,5 тис доз вакцини рекомбінантної антирабічної для пероральної імунізації м’ясоїдних тварин.

В обґрунтуванні закупівлі в одного учасника вказано, що єдиним виробником та постачальником в Україні вакцини на основі штаму V-RG на сьогодні є ТОВ "Укрветпромпостач".

Реклама:

Окрім цієї фірми єдиним зареєстрованим виробником вакцини в Україні є ВАТ "Запоріжзооветпромпостач" (тепер ПАТ), однак ця фірма так і не почала виробляти препарат "у зв’язку з економічним станом підприємства", пише видання.

"Це вже друга закупівля даних вакцин Головним управлінням ветеринарної медицини у Львівській області цього року. Два тижні тому придбали рівно стільки ж доз вакцини за однаковою ціною. Постачальником також було обрано "Укрветпромпостач", - йдеться у повідомленні.

Як повідомляло видання, засновниками фірми "Укрветпромпостач" є низка фізосіб, 59% статутного капіталу належить Олені Солодковій. Фірма існує з 2001 року, і весь цей час зареєстрована за тією ж адресою, де колись знаходилося однойменне державне підприємство "Укрветпромпостач" - у Броварах, на вул. Будьонного, 23а.

Згідно з даними "ВДЗ" за останні п’ять років ТОВ "Укрветпромпостач" виграло тендери на понад сто мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!