"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

На розчищення ставка біля школи Ахметова дали 7 мільйонів

Вівторок, 28 травня 2013, 14:47

Управління капітального будівництва Донецької міськради за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ "Управління механізованих робіт Донбасводбуд" на розчищення третього міського ставу за 6,78 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, до кінця квітня 2014 року ставок повинні розчистити земснарядом.

Окрім того мають улаштувати відкритий канал, збудувати гідровідвал, улаштувати береговий, намивний і плавучий пульпопроводи, засадити береги  деревами і засіяти травою.

Реклама:

Як повідомляли раніше донецькі ЗМІ, будівельні роботи на водоймі були у розпалі ще місяць тому. Станом на квітень у ставку спустили до критичного рівня воду, огородили територію і розпочали будівництво набережної. Прочистити сам ставок і запустити назад воду збираються упродовж кількох місяців.

Фірма "Донбасводбуд"  має низку співзасновників-фізосіб, власником основної частки є Юрій Злой. За останні п’ять років ця компанія зі статутним капіталом 10,327 тис гривень виграла тендерів на 26,6 млн гривень.

Нагадаємо, на березі третього міського ставка наступного року мають відкрити міжнародну школу "Григорівська". Акціонерами проекту є група СКМ Ріната Ахметова (75%) і компанія "Укрінвест" Бориса Колеснікова.

Проект оцінюють щонайменше в 15 млн доларів, а навчання у школі коштуватиме від 6 тис до 18 тис доларів на рік.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!