Оточення сина Януковича заробило на залізниці ще 5 мільйонів

Вівторок, 28 травня 2013, 11:29

ТОВ "Євроінвестстрой" за результатами тендерів уклало низку угод на постачання регіональним залізницям товарів на 5,27 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, ДП "Південна залізниця" придбало у "Євроінвестстрою" автомобільні шини за 4,44 млн гривень. При цьому в тендері брали участь дві компанії, які пропонували шини за 3,75-3,8 млн гривень. Їхні заявки не було відхилено, але перемогу віддано більш коштовній пропозиції "Євроінвестстрою".

ДП "Одеська залізниця" за 0,83 придбало ДСП товщиною 16 мм. Ламінована коштувала залізниці 70,2 гривень за квадратний метр, будівельна - 42,96 гривень за кв.м. При цьому в відкритих джерелах є дані про значно дешевшу продукцію. Ламіновану ДСП українського можна придбати по 54 гривні за кв.м., імпортну від SwissPan - по 53,25-67,56 гривнь за кв.м, пише видання.

Реклама:

ТОВ "Євроінвестстрой" засновано донеччанами Юрієм Лисиченком та Ольгою Середою. Середа також працює менеджером з продажів донецького ТОВ "Мега Терм", що має спільний телефон з ПП "Аква Аппія", засновником якого виявилася Тетяна Галенко. Вона є директоркою корпорації "МАКО" та благодійного фонду "Олександр Янукович".

З квітня 2009 року ТОВ "Євроінвестстрой" виграло тендери на 387,79 мільйонів гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!