Партнер Тігіпка розіграв 29 мільйонів на ремонт доріг

Четвер, 23 травня 2013, 09:34

Служба автодоріг у Хмельницькій області уклала угоду з ПАТ "Південьзахідшляхбуд" на поточний ремонт автодороги державного значення Житомир - Чернівці за 29,19 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, до кінця цього року коштом держбюджету має бути влаштовано 61,20 тис м2 нового асфальтобетонного покриття товщиною 4 см. Також 20,40 тис м2 узбіч мають укріпити щебенем в 10 см товщиною.

За останніми даними SMIDA власником фірми "Південьзахідшляхбуд" на 82% ТОВ "Альфадорбуд" Віктора Ящука та на 14% його дочірнє ПАТ "Будівельне управління № 813". Цей же "Альфадорбуд" є співвласником ПАТ "Асфальтобетонний завод "АБ Столичний" - разом із родиною Сергія Тігіпко, пише видання.

Реклама:

До кінця 2012р. співвласником "Південьзахідшляхбуду" була корпорація "Золоті ворота" Сергія Самусєва, який був радником Віктора Медведчука, коли той займав посаду першого заступника голови Верховної Ради в 2000–2001 роках. Самусєв і вищезгаданий Ящук - бізнес-партнери по ТОВ "Поліс-Інвест" У 2005-2006 рр. директором корпорації був Євген Прусенко, нинішній голова "Укравтодору".

Згідно з даними "ВДЗ", за останні п’ять років "Південьзахідшляхбуду" виграв тендерів на 2,87 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!