У Богатирьової замовили ліків та устаткування майже на 400 мільйонів

Понеділок, 20 травня 2013, 10:23

МОЗ за результатами тендерів уклало низку угод на придбання лікарських препаратів, медичних послуг та устаткування на загальну суму 394,67 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, у тому числі придбано три набори титанових імплантів та інструментів для корекції складних сколіотичних деформацій хребта у дітей та підлітків по 394 тис гривень за один набір.

ТОВ "Міжнародна клініка відновного лікування" Володимира Козявкіна отримає 11,98 млн гривень на послуги з реабілітації 770 соціально незахищених дітей, хворих на дитячий церебральний параліч. Ця клініка отримує подібні підряди МОЗ вже третій рік поспіль, постійно отримуючи з державного бюджету по 15,6 тис гривень за лікування однієї дитини.

Реклама:

Найбільші підряди на постачання вакцин на суму 114,44 млн гривень отримало ТОВ "Фармекс Груп". Фірма з групи відомого на фармацевтичному ринку бізнесмена Бориса Литовського зареєстрована на офшори "Рамін кемікалс лімітед" (Віргінські острови) та "Андовер ентерпрайзес лімітед" (Сейшели), пише видання.

Новачок державних тендерів - ТОВ "Скай фарм" - отримав 18,81 млн гривень. Фірма зареєстрована у Києві на росіянина Лева Кузьміна з Самари.

Донецьке ТОВ "ФРА-М" отримало підряди на 60,38 млн гривень, ТОВ "Людмила-Фарм" Олени Миронової і Костянтина Грошева - 74,62 млн гривень.

ТОВ "Компанія "Укроптпостач" і ПрАТ "Ганза" з групи Петра Багрія отримали 16,97 і 18,18 млн гривень відповідно.

ПрАТ "Альба Україна" отримає 26,66 млн гривень. Комерційний директор фірми Володимир Дудка на останніх виборах став народним депутатом від Партії регіонів.

Решту 52,59 млн гривень розділили сім компаній.

З урахуванням цих закупівель в 2013 МОЗ провело тендери на 723,33 млн гривень. У 2012 році міністерство провело тендери на 1,82 млрд гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!