Одеські регіонали розділили 84 мільйони на ремонт доріг

Вівторок, 14 травня 2013, 13:22

Служба автодоріг в Одеській області уклала низку угод на аварійні роботи на автодоріг загального користування загальною вартістю 95,45 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" повідомляється у "Віснику державних закупівель".

Як зазначається, понад половину цієї суми отримає ТОВ "Ростдорстрой".

За 54,65 млн гривень фірма повинна здійснити ремонт 505,95 км дороги на шести трасах.

Реклама:

"Ростдорстрой" належить до бізнес-угрупування колишнього голови фракції Партії регіонів в Одеській міськраді, а тепер народного депутата від ПР Геннадія Труханова. За останні п’ять років фірма отримала підрядів на 1,49 млрд гривень. Офіційно засновником одеської компанії є офшор з Віргінських островів "Сайдлейкінтернешнллімітед"", - йдеться у повідомленні.

Ще 18,93 млн гривень отримає ТОВ "Автодор", співвласником котрого є депутат Одеської міськради Валентин Гапуніч (Партія регіонів). Фірма відремонтує 125,50 км на двох територіальних дорогах. За останні 69,25 млн гривень.

Окрім того 10,84 млн гривень отримає підприємство "Тирас" у вигляді ТОВ - за 194 км двох міжнародних трас. Власником "Тирасу" є Микола Чудновець, депутат Одеської облради від Партії регіонів. За останні останні п’ять років фірма отримала підряди на 397,95 млн гривень.

Також 7 млн отримає ТОВ "Фортуна" Анатолія Жураківського та Руслана Гусарова – за роботи на 83 км траси.

Решту 4,03 млн гривень на 36,40 км дороги освоїть ТОВ "БК Дорсервіс" ЕдікаАмірханяна. Ця фірма за останні п’ять років зібрала державних замовлень на 13,63 млн гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!