"МАКО Холдинг" Януковича призначив нового директора

Вівторок, 9 квітня 2013, 14:14

Наглядова рада донецької будівельної компанії "МАКО Холдинг" від 8 квітня призначила Адріана Опаіця генеральним директором підприємства.

Про це йдеться в системі розкриття інформації Національної комісії з цінних паперів та фондового ринку, пише "УНІАН".

Згідно з повідомленням, Опаіць змінить на посаді Сергія Ермольчука, який написав заяву про припинення повноважень.

Нагадаємо, в серпні 2012 року Олександр Янукович сформував і очолив наглядову раду донецької будівельної компанії ПрАТ "МАКО Холдинг".

Реклама:

ПрАТ "МАКО Холдинг" (Донецьк) займається будівництвом будівель, здачею в оренду власної нерухомості.100% акцій товариства володіє Олександр Янукович.

Як пише видання, прізвище Опаіця як співробітника "ПрайсуотерхаусКуперс" в Україні, згадується на сайті компанії приблизно з 2007 року. Зокрема, він обіймав посаду директора відділу юридичних послуг. PwC в Україні працює з 1993 року і є учасницею міжнародної мережі фірм PwC. Компанія надає аудиторські, податкові та консалтингові послуги.

Як повідомлялося, сумарні активи холдингу МАКО становлять 1,7 мільярда гривень.

Раніше прес-служба МАКО повідомляла, що в 2010-2011 рр.. Олександр Янукович сплатив як фізична особа близько 17 мільйонів гривень до Державного бюджету як податок з доходів фізичних осіб.

За даними журналу Корреспондент, вартість активів сина Януковича, включаючи холдинг МАКО перевищує 100 мільйонів доларів.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!