Уряд змінив порядок купівлі-продажу автомобілів

Четвер, 4 квітня 2013, 12:41

На засіданні уряду 3 квітня був ухвалений проект постанови "Про внесення змін до порядку здійснення оптової та роздрібної торгівлі транспортними засобами та їх складовими частинами, що мають ідентифікаційні номери".

Про це йдеться у повідомленні МВС.

"Нормативний акт був розроблений МВС в рамках виконання вимог національного плану дій на 2013-й рік щодо впровадження програми економічних реформ на 2010-2014 роки "Заможне суспільство, конкурентоспроможна економіка, ефективна держава", - сказано у повідомленні.

За даними відомства, постанова передбачає оформлення договорів купівлі-продажу транспортних засобів безпосередньо в підрозділах Державтоінспекції та можливість продажу транспортних засобів без перереєстрації в разі, якщо його отримано у спадок.

Реклама:

"Також буде скасовано вимогу стосовно необхідності зняття транспортних засобів з обліку для їхнього подальшого продажу через торговельні організації", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, Кабмін своєю постановою №185 від 13 березня 2013 року вніс зміни до законодавства щодо терміну дії посвідчення водія.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: