У Азарова відтермінували подорожчання алкоголю

Понеділок, 29 квітня 2013, 20:05

Терміни введення нових акцизних марок на алкоголь і тютюнові вироби перенесені з 1 травня на 1 серпня 2013 року.

Кабмін вніс 29 квітня 2013 року відповідні поправки до постанови № 188 від 13 березня, йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Нові марки будуть запроваджені з 1 серпня замість 1 травня 2013 року. Крім того, Міндоходів має до 20 липня забезпечити виготовлення марок акцизного податку нового зразка та припинити до 1 серпня 2013 року продаж марок попереднього зразка", - сказано у повідомленні.

У секретаріаті Кабміну зазначили, що терміни запровадження та виготовлення марок акцизного збору нового зразка змінені з урахуванням термінів проведення інвентаризації марок як у продавця, так і у суб’єкта господарювання, термінів проведення процедури закупівлі у спосіб, установлений законами "Про здійснення державних закупівель" і "Про захист економічної конкуренції".

Реклама:

"Прийняття постанови забезпечує приведення нормативно-правових актів уряду у відповідність до норми Податкового кодексу та відповідає реалізації єдиної державної політики у сфері виробництва та обігу алкогольних напоїв", - сказано у повідомленні.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: