Лікарня Бахтєєвої знову отримала майже 3 мільйони на ремонт

Четвер, 25 квітня 2013, 13:30

КЛПУ "Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання" уклала угоди на продовження реконструкції своїх приміщень загальною вартістю 2,89 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, з цієї суми 1,56 млн гривень піде на другу чергу реконструкції фасаду корпусу №5, а саме електричні магістральні мережі. Підряд за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника" отримало ПП "Стройсервіс" Олексія Ісікова, котре здійснює реконструкцію фасаду з 2012 року.

За результатами березневого технічного обстеження електромереж їх оцінили як такі, що потребують нагальної повної заміни, а технічний стан самого корпусу назвали непридатним для нормальної експлуатації, пише видання.

Реклама:

Ще 1,33 млн знадобиться для реконструкції першого поверху оперблока корпусу №4, котрий за результатами перевірки також визнали непридатним для нормальної експлуатації.

Роботи виконуватиме ПП "Резерв" Анатолія Борисова. Тендер також провели без відкритих торгів у зв’язку з нагальною необхідністю, фірму обрали з огляду на наявність у неї 12-річного досвіду виконання подібних робіт.

З урахуванням цієї закупівлі з осені 2011 року клінічне об’єднання уклало угоди на ремонтні роботи щонайменше на 56,41 млн гривень.

Нагадаємо, наприкінці березня 2013 року КЛПУ "Донецьке обласне клінічне територіальне медичне об’єднання" уклала низку угод на капітальний ремонт корпуса №14 загальною вартістю 7,48 млн гривень.

ДОКТМО з 1999 року з перервою на 2002-2004 роки очолює Тетяна Бахтєєва, народний депутат від Партії регіонів, голова комітету Верховної ради з питань охорони здоров’я.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!