Янукович каже, що на Україну чекає покращення

Середа, 24 квітня 2013, 20:27

Стабільна економічна ситуація у першому півріччі 2013 року та зростання показників у деяких секторах стали основою для подальшого підвищення усіх соціальних виплат.

Про це заявив президент Віктор Янукович під час зустрічі з кандидатами на посади голів районних державних адміністрацій, повідомляє прес-служба глави держави.

"Як мінімум немає обвалу економіки, ми виконуємо наші всі соціальні зобов’язання, які ми брали по підвищенню заробітних плат, пенсій, - усе це враховано в бюджеті", - наголосив глава держави.

Янукович зазначив, що за результатами роботи в першому півріччі спостерігається хоч і незначне, проте послідовне зростання економічних показників.

Реклама:

"Перше півріччя ми йдемо десь на рівні минулого року з невеликим покращенням у деяких секторах економіки. А друге півріччя ми бачимо по динаміці, що буде краще, ніж перше", - сказав президент.

Така ситуація була зумовлена труднощами у роботі ВР, що часто перешкоджало ефективним діям виконавчої влади, не давало своєчасно реагувати на виклики, що виникали у зв’язку з нестабільною економічною ситуацією у світі.

"Але ми витримали. Ми застосували всі наші можливості для того, щоб це не вплинуло негативно на життєдіяльність країни", - підкреслив Янукович.

Нині ситуація стабілізувалася і парламент розпочав свою роботу, що має величезне значення, констатував глава держави.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!