МВС накупило взуття та одягу на 53 мільйони

Середа, 24 квітня 2013, 17:54

МВС за результатами тендерів уклало низку угод на придбання одягу та взуття на 53,4 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначає видання, найдорожчими виявились хромові чоботи по 2,465 тис гривень за пару. За такі гроші можна придбати лакові жіночі чоботи з натуральної шкіри з оздобленням.

"Також у відкритих джерелах є дані про продаж хромових офіцерських чобіт при обсязі від 30 пар по 1,5 тис гривень, що з врахуванням ПДВ дає ціну 1,8 тис гривень. Постачальником обрано ТОВ "Ежімо" Ольги і Анатолія Рудь.

Реклама:

В одному з тендерів на постачання блакитних сорочок кілька фірм подавали заявки дешевше на 10-15% від обраного переможцем ТОВ ВП "ДіСі", пише видання.

Як зазначається, наприклад, державне підприємство МВС "Інформ-Ресурси" пропонувало сорочки по 120 гривень, тоді як зрештою МВС купило сорочки по 137 гривень. Міністерство відхилило всі дешевші пропозиції через невідповідність запропонованих сорочок технічним вимогам.

"Крім того власне підприємство МВС не надало довідки про відсутність "Інформ-ресурсу" в єдиній базі даних про підприємства, щодо яких порушено провадження у справі про банкрутство, - йдеться у повідомленні.

Також МВС придбало напіввовняні шкарпетки по 11,8 гривень без врахування ПДВ, оскільки постачальником було обрано підприємця А.Г.Демидюка. При цьому ТОВ "Українська промислова компанія "Крок" пропонувало шкарпетки по 9,3 гривень за пару.

"Однак дешевша заявка була відхилена, оскільки фірма не надала у складі своєї пропозиції зразка виробу", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!