"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Україна з німецькою компанією спільно вироблятимуть комбайни

Четвер, 18 квітня 2013, 17:24

У 2013 році Херсонський машинобудівний завод спільно з німецькою компанією Claas почне випуск високопродуктивного комбайну в Україні.

Про це йшлося на зустрічі міністра аграрної політики та продовольства Миколи Присяжнюка з представниками компанії Claas, йдеться у повідомленні міністерства.

"У поточному році в Україні розпочнуть виробництво високопродуктивних зернозбиральних комбайнів Tucano-440. Цей проект в Україні спільно реалізовуватимуть ТОВ НВП "Херсонський машинобудівний завод" спільно з німецькою компанією Claas. Наразі опрацьовуються механізми лізингу, що дасть можливість сільгоспвиробникам закупити цю техніку", - сказано у повідомленні.

Аграрний міністр запропонував спільно з німецькою стороною найближчим часом визначити оптимальні обсяги виробництва техніки.

Реклама:

"Він наголосив, що значна частина цієї сільгосптехніки буде реалізовуватися в Україні. Тому наразі опрацьовуються оптимальні умови лізингу, що дасть змогу українським сільгоспвиробникам придбати цю техніку", - сказано у повідомленні.

Як повідомлялося, Україна з Китаєм почнуть спільно виробляти трактори.

Нагадаємо, у держбюджеті на 2013 рік передбачено 166,8 мільйона гривень на фінансовий лізинг вітчизняної сільгосптехніки.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: