Арбузов припускає, що Курченко може бути вундеркіндом

П'ятниця, 12 квітня 2013, 15:50

Перший віце-прем'єр Сергій Арбузов не зміг сказати, звідки виникають такі люди, як Сергій Курченко, але припустив, що він може бути вундеркіндом.

Про це він заявив в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

На питання, звідки виникають такі люди, як Сергій Курченко, Арбузов відповів:

"Краще у нього, напевно, запитати. Може, в нього є якийсь секрет. Може, він вундеркінд і працює цілодобово? Не можу відповісти", - сказав Арбузов.

Реклама:

За його словами, в основі успіху будь-якої людини, що має підвищений рівень капіталізації, лежить, перш за все, працездатність.

"Потім вже відіграють роль деталі - хтось вибирає правильний бізнес, хтось вибирає правильний тоталізатор. Я не знаю, що він (Курченко) робить. Давайте у нього запитаємо", - зазначив перший віце-прем'єр.

Як відомо, група Курченка "СЄПЕК" (раніше - "Газ України") спеціалізується на торгівлі зрідженим та природним газами, нафтопродуктами та товарами для нафтогазової галузі, експлуатує близько 150 АЗС.

За даними "Української правди", засновником головних структур групи "СЄПЕК" виступив невідомий бізнесмен Андрій Кошель.

Як відомо, нещодавно депутат Юрій Сиротюк направив депутатський запит на ім'я генпрокурора Віктора Пшонки та голови СБУ Олександра Якименка, в якому йшлося про те, що син генпрокурора Віктора Пшонки "кришує" діяльність компанії Курченка "Газ-Україна-2009", яка здійснює контрабанду бензину і монополізує ринок.

Пізніше нардеп від Партії регіонів Артем Пшонка (син генпрокурора) заявив про непричетність до діяльності компанії "Газ-Україна-2009".

У прокуратурі ж не виявили фактів "кришування" сином генпрокурора діяльності компанії Сергія Курченка.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: