"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Рада заплатить шведам і американцям мільйони за зв’язок із телебаченням

Четвер, 7 березня 2013, 08:33

Дирекція телерадіопрограм Управління справами Верховної ради уклала угоди на послуги зв’язку в 2013 році вартістю 2,49 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, українсько-американсько-швейцарське ТОВ "Канком" отримає 250 тис гривень з обслуговування волоконно-оптичних ліній зв’язку між різними об’єктами.

"Ця мережа у 2002 році поєднала будівлі парламенту по вул. Грушевського, 5, комітетів вул. Садова, 3а з Концерном радіомовлення, радіозв’язку та телебачення по Дорогожицька, 10 та Національною телекомпанією по вул. Мельникова, 42. Також мереж поєднує готель "Національний" по вул. Липська, 3 з приміщеннями парламентських комітетів по вул. Банкова, 5-7", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

У минулі роки "Канком" отримував подібні суми на утримання цих ліній зв’язку. Власником "Канкому" є корпорація "Ател Україна Інк" зі США.

"Ще 2,24 млн гривень парламентська Дирекція телепрограм заплатить шведській компанії "Ses Astra Ab" за трансляцію сигналу супутниковим зв’язком. В 2012 році ці послуги коштували 1,96 млн гривень в 2011-му - 2,16 млн гривень", - пише видання.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!