"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Прокуратура виявила розтрати при закупівлі автобусів для Євро-2012

П'ятниця, 29 березня 2013, 19:11

Службові особи ТОВ "Львівські автобусні заводи" та Львівського комунального автотранспортного підприємства №1 завдали збитків держбюджету майже на 500 тис гривень.

Про це йдеться у повідомленні прокуратури Львівської області.

У відомстві повідомили, що порушення виявлені прокуратурою в рамках перевірки законності використання коштів держбюджету для придбання автотранспортних засобів на виконання бюджетної програми "Оновлення парку автобусів у містах, в яких відбуватимуться матчі чемпіонату Євро-2012".

"У ході вказаної перевірки встановлено, що службові особи ТОВ "Львівські автобусні заводи" на виконання договору про поставку автотранспортних засобів, упродовж вересня - листопада 2010 року здійснили поставку 11 автобусів для Львівського комунального автотранспортного підприємства №1. Проте, 4 автобуси були укомплектовані двигунами нижчого класу та меншої вартості, ніж це передбачено угодою", - сказано у повідомленні.

Реклама:

У прокуратурі зазначили, що внаслідок таких дій допущено розтрату майже 500 тис гривень бюджетних коштів.

Як повідомлялося, депутати Львівської міськради 28 лютого 2013 року звернулись до президента, генпрокурора та голови парламенту щодо повернення Львівського автобусного заводу у держвласність.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: