У Каськіва намагаються відхреститися від людини Юри Єнакіївського

Четвер, 28 березня 2013, 16:40

Держінвестпроект заявляє, що індустріальний парк у Кременчуці не входить в перелік об'єктів, які реалізовуватимуться в рамках нацпроекту "Індустріальні парки".

Про це йде мова у заяві прес-служби відомства, яке очолює Владислав Каськів.

Як відомо, раніше сайт "Наші гроші" повідомив, що інвестором будівництва індустріального парку у Кременчуці стане компанія британського бізнесмена Хеманта Кумара Патака, який виявився шоу-менеджером і працівником структур Юрія Іванющенка.

"Державне агентство з інвестицій та управління національними проектами заявляє, що дана публікація не відповідає дійсності і містить недостовірну інформацію", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

"По-перше, голова Держінвестпроекту не відвідував Кременчук і не брав участі в підписанні будь-яких документів, пов’язаних із будівництвом парків. По-друге, індустріальний парк, який фігурує в статті, не входить в перелік 10-ти індустріальних парків, які реалізовуватимуться в рамках НП "Індустріальні парки", - заявили у відомстві Каськіва.

Водночас у прес-службі заявили, що Держінвестпроект реалізує нацпроект "Індустріальні парки", в рамках якого мають бути створені перші десять індустріальних парків в Україні.

"Нині урядом України здійснюються заходи по відбору перших 10 індустріальних парків. 4 вересня 2012 року у дію вступив закон України "Про індустріальні парки", автором якого є, на той час ще діючий депутат Верховної Ради Владислав Каськів", - йдеться у повідомленні.

Водночас, раніше прес-служба Держінвестпроекту сама розіслала повідомлення про те, що у Кременчуці відкриється індустріальний парк, а його інвестором виступить компанія Overseas Merchandising Corporation Ltd.

У повідомленні зазначалося, що 21 березня в Кременчуцькому міськвиконкомі відбулося підписання відповідного мемомрандуму про взаєморозуміння.

Зокрема, серед підписантів документу були президент згаданої вище компанії Хемант Кумар Патак та директор "Полтавського регіонального центру з інвестицій та розвитку" Держінвестпроекту Дмитро Лєта.

Наразі відповідне повідомлення зникло з сайту відомства Каськіва, однак воно ще доступне у кеші Google. Зокрема, це повідомлення містило наступний підзаголовок:

"У рамках Національного проекту "Індустріальні парки" у м. Кременчук відкриється індустріальний парк, інвестором якого виступить компанія "Overseas Merchandising Corporation" Ltd".

 

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!