Телеканал НБУ заплатить 30 мільйонів за супутник і цифру

Четвер, 28 березня 2013, 09:05

ТОВ "Банківське телебачення" уклало угоди на послуги супутникового зв’язку та планує укласти угоду на послуги цифрового телебачення в 2013 році на суму понад 30 млн гривень.

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Як зазначається, ТОВ "Космос - Зв’язок" отримає 1,23 млн за послуги оператора супутникового ретранслятора "AMOS-2".

"Ще 0,34 млн гривень коштуватимуть послуги ПрАТ "Міжнародний Медіа Центр - СТБ" з передачі цифрового потоку "БТБ" до обладнання, розміщеного на супутнику AMOS-2.

Реклама:

Відповідні угоди укладено 12 та 14 березня", - пише видання.

Окрім цього було акцептовано пропозицію ТОВ "Зеонбуд" на послуги оператора багатоканального мовлення в мережі МХ-5 вартістю 29,11 млн гривень. Минулого року послуги "Зеонбуду" коштували телеканалу Нацбанку 11,34 млн гривень. Тоді угоду було укладено на друге півріччя 2012 року.

Нагадаємо, у грудні 2010 році головою Нацбанку був призначений Сергій Арбузов. У червні 2011 року Нацбанк заснував ТОВ "Банківське телебачення" і за рахунок своїх коштів створив статутний фонд компанії у розмірі 10 млн гривень, який пізніше був збільшений до 150 млн гривень.

Як відомо, раніше, віце-прем'єр Арбузов спростував інформацію про те, що він створює свій медіа-холдинг.

У 2011 році також повідомлялося, що старший син президента Віктора Януковича Олександр і голова Нацбанку Сергій Арбузов можуть бути кінцевими власниками телеканалу ТОНІС.

Також ЗМІ повідомили, що власник Ukrainian Business Group Руслан Демчак продав телеканал Business віце-прем’єру Сергію Арбузову.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!