Нацбанк викинув 32 мільйони на ремонт офісу

Середа, 27 березня 2013, 08:21

Нацбанк уклав угоду з сільськогосподарським кооперативом "Колос" на реконструкцію офісу УНБУ в Чернівецькій області. 

Про це пишуть "Наші гроші" з посиланням на "Вісник державних закупівель".

Вартість угоди становить 32 млн гривень.

Як зазначається, реконструювати будівлю управління Нацбанк почав ще влітку 2008 року, тоді за результатом відкритих торгів із СГК "Колос" уклали першу угоду вартістю 43,3 млн гривень. Однак уже в липні 2011 року через зміни в умовах ціноутворення та будівельних нормах виникла необхідність уточнення обсягів та вартості робіт.

Реклама:

Проектно-кошторисна документація була відкоригована і з "Колосом" уже без відкритого конкурсу уклали ще одну угоду на 24,79 млн гривень. Відтак загальна вартість реконструкції склала вже 100,09 млн гривень, пише видання.

Цього разу тендер також провели за неконкурентною процедурою "закупівля у одного учасника", оскільки кошториси знову коригують у зв’язку з необхідністю проведення додаткових будівельних робіт. Зокрема замовник вказує на необхідність переобладнання системи охоронно-тривожної сигналізації й системи безперебійного електропостачання.

Реконструкція управління фінансуються з коштів Нацбанку і має бути завершені до кінця цього року.

Директором СГК "Колос" є депутат Чернівецької облради від Партії регіонів Георгій Березовський. Згідно з даними "ВДЗ" за останні п’ять років з фірмою було підписано угод на 122,11 млн гривень, усі від Нацбанку або від управління капітального будівництва Чернівецької ОДА.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: