Азаров надумав боротися з відмиванням грошей?

Понеділок, 11 березня 2013, 18:21

Затверджено план заходів на 2013 рік із запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом.

Про це сказано у постанові Кабміну та НБУ, яку прийнято на засіданні уряду 11 березня 2013 року, йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"Щоквартально Державна служба фінансового моніторингу узагальнюватиме інформацію від міністерств, інших центральних органів виконавчої влади та надаватиме відповідний звіт Кабміну та НБУ", - сказано у повідомленні.

В уряді зазначили, що документ спрямований на забезпечення реалізації держполітики у сфері запобігання та протидії легалізації (відмиванню) доходів, одержаних злочинним шляхом, або фінансування тероризму.

Реклама:

"Документом визначено заходи законодавчого, організаційного та інституційного характеру, спрямовані на забезпечення стабільного та ефективного функціонування національної системи запобігання та протидії легалізації доходів, одержаних злочинним шляхом, а також впровадження у законодавство рекомендацій FATF з протидії відмиванню доходів", - пояснили урядовці.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: