Українські ІТ-компанії увійшли до сотні найкращих аутсорсерів світу

П'ятниця, 1 березня 2013, 11:39

Українські ІТ-компанії увійшли до сотні найкращих аутсорсерів світу.

Про це йдеться в попередніх результатах щорічного ренкінгу 100 кращих компаній на світовому ринку аутсорсингу послуг - Global Outsourcing-100.

Як повідомляється, IAOP щорічно проводить незалежну оцінку компаній, що надають послуги на аутсорсинг, які самостійно подають заявки на участь у ренкінгу. Оцінка проводиться незалежними експертами - споживачами і покупцями послуг - за такими ключовими характеристиками: розмір компанії і темпи зростання, відгуки клієнтів, організаційна компетентність структури і якість управління бізнесом.

Відзначимо, що за останні 2 роки рейтинг зазначених ІТ-компаній, що потрапили в ТОП-100, виріс в середньому на 20 позицій, що обумовлено, в тому числі ефективною роботою офісів компаній в Україні. Результати ренкінгу 2013 року з зазначенням диспозиції компаній буде опублікований в травні поточного року.

Реклама:

Директор fсоціації "Інформаційні технології України" Віктор Валєєв вважає, що ІТ-ринок глобалізований і мобільний. При правильному позиціонуванні, а також більшої уваги з боку держави до переліку кращих світових ІТ-брендів можуть увійти до 6-7 українських компаній вже в наступному році.

"У порівнянні з традиційними галузями економіки, ІТ - дуже динамічний сегмент, і тому, якщо індустрія буде поставлена в рамки, в яких вона не зможе витримати конкуренції на світових ринках, слідом за представництвами іноземних компаній з країни можуть виїхати і українські розробники ПЗ. Ми сподіваємося на розуміння владою цієї реалі", - вважає Валєєв.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!