Власник "Газ Україна 2009" розширить географію свого бізнесу

П'ятниця, 22 лютого 2013, 15:39

Фундатор групи компаній "Газ Україна 2009", власник ФК "Металіст" Сергій Курченко повідомив про зміну структури бізнесу і перехід на новий етап розвитку у зв'язку із процесом створення міжнародного альянсу і зростанням інвестактивності.

Про це повідомила прес-служба групи компаній, передає "ЛігаБізнесІнформ".

Як повідомляється, створюваний холдинг об'єдний під новим брендом, який замінив "Газ Україна 2009", найбільш перспективні напрямки бізнесу.

Крім того, група веде переговори з низкою великих міжнародних нафтових холдингів і трейдерів по формуванню стратегічного альянсу та спільної реалізації інвестиційної програми.

Реклама:

"В даний час ведеться робота по переведенню компаній групи на міжнародні стандарти фінансової звітності, продажу непрофільних активів і формування більш ефективної корпоративної структури. У цьому зв'язку частину неключових бізнесів групи буде закрита або реорганізована", - йдеться в повідомленні.

Згідно з повідомленням, створена компанія буде вести торговельну та інвестдіяльність на території України, Росії, Білорусі, Казахстану, а також країн Центральної Європи.

Нагадаємо, досягнення групи "Газ Україна 2009" ЗМІ пов'язують з нібито мають місце заступництвом сина генпрокурора України та народного депутата від Партії регіонів Артема Пшонки, який, у свою чергу, перебуває в товаристських стосунках з Олександром Януковичем. Деякі спостерігачі допускають, що до групи "Газ Україна 2009" має відношення саме президентський син. Пшонка зв'язок з компанією "Газ Україна 2009" заперечує.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: