"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Янукович і Азаров хочуть допомогти металургійним олігархам

Середа, 20 лютого 2013, 18:31

На доручення президента уряд розробляє пропозиції щодо підвищення ефективності роботи підприємств гірничо-металургійного комплексу.

Про це йдеться у повідомленні на сайті уряду.

"На необхідності активізації діяльності металургійних підприємств, пошуку шляхів поліпшення якісних та кількісних показників їх роботи наголосив прем’єр-міністр Микола Азаров під час засідання Кабміну 20 лютого 2013 року", - сказано у повідомленні.

Він доручив віце-прем’єр-міністру Юрію Бойку та віце-прем’єр-міністру Олександру Вілкулу спільно з Мінекономрозвитку, Мінпромполітики, Міненерговугілля, Мінфіном, Мінінфраструктури та іншими органами влади забезпечити підготовку пропозицій щодо підвищення ефективності діяльності підприємств гірничо-металургійного комплексу.

Реклама:

"Зокрема, доручено опрацювати питання надання державної підтримки таким підприємствам", - повідомили у Кабміні.

Як відомо, український гірничо-металургійний комплекс контролюється Рінатом Ахметовим і Вадимом Новинським ("Метінвест"), Ігорем Коломойським і Генадієм Боголюбовим ("Приват"), Костянтином Жеваго (Ferrexpo), Віктором Пінчуком ("Інтерпайп"), Лакшмі Мітталом ("Арселор Міттал Кривий Ріг") та росіянами ("ІСД" та Evraz).

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: