Депутатська лікарня витратить на компослуги більше 20 мільйонів

Четвер, 14 лютого 2013, 09:57

Лікарня "Феофанія" Державного управління справами уклала низку угод на комунальні та інші послуги в 2013 році на суму 20,56 млн гривень.

Про це повідомляє сайт "Наші гроші" з посилання на "Вісник державних закупівель".

Найдорожче коштуватимуть поставки гарячої води та пари - 10,66 млн гривень. Ще 0,64 млн гривень коштуватимуть послуги водопостачання та водовідведення, 6,31 млн гривень піде на оплату електроенергії.

Ці угоди укладено з "Київенерго" і "Київводоканалом". Ще 0,7 млн гривень за послуги зв’язку отримає "Укртелеком" .

Реклама:

Охорону за 2,25 млн гривень забезпечить УДСО при ГУ МВС України в м.Києві.

Зокрема міліція має забезпечувати охорону технічними засобами внутрішньо-лікарняної аптеки, в якій зберігаються наркотичні та психотропні засоби, відділення радіоізотопної діагностики, в якому знаходяться радіоактивні речовини та матеріали і приміщення каси.

Також міліція має нести охорону блоку В корпусу №3, який відповідно до закону "Про державну охорону органів державної влади та посадових осіб" включено до переліку режимних об’єктів Державного управління справами.

Приміщення блоку В корпусу №3 та лікувальні і діагностичні кабінети, в яких знаходиться дороговартісне медичне обладнання, також обладнанні засобами технічної охорони, які підключені до центрального пульту спостереження Управління державної служби охорони при МВС в м. Києві.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!