"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Каськів готовий до будь-якого рішення комісії щодо скандалу з LNG-терміналом

Середа, 9 січня 2013, 17:14

Владислав Каськів готовий до будь-якого рішення комісії, яка розслідувала обставини підписання договору з Gas Natural Fenosa в рамках будівництва LNG-терміналу.

Про це він заявив в коментарі, передає "ЛІГАБізнесІнформ".

Каськів повідомив, що вже ознайомився з проектом рішення комісії, але до його розгляду на засіданні Кабінету міністрів не хоче його коментувати.

На уточнююче питання, чи можлива його відставка за результатами розслідування, Каськів запевнив, що готовий до будь-якого рішення. "Будь-яке рішення - воно буде на краще, чи не так?" - сказав він.

Реклама:

Як відомо, міністр енергетики та вугільної промисловості Едуард Ставицький заявив, що рішення комісії по перевірці обставин підписання угоди про співпрацю з іспанською Gas Natural Fenosa в рамках будівництва LNG-терміналу вже є і воно "досить суворе".

Як повідомлялося раніше, українська сторона підписала контракт з Джорді Сарда Бонвіт, який нібито представляв іспанську кампанію Gas Natural щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні.

Однак вже в середу в іспанській компанії спростували підписання контрактів щодо інвестицій в LNG-термінал в Україні.

Крім того там заявили, що Джорді Сарда Бонвіт не знають, і він взагалі навіть не є їх співробітником. ЗМІ з'ясували, що він колишній лижний інструктор.

Уряд створив комісію з розслідування скандалу з LNG-терміналом і обіцяє підняти питання про відповідальність винних.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: