Україна не потрапила в топ-50 Bloomberg для ведення бізнесу

Понеділок, 28 січня 2013, 09:55

Польща увійшла до двадцятки кращих країн світу для ведення бізнесу в 2013 році за версією Bloomberg, а Україна до цього списку не увійшла.

Про це повідомляє "УНІАН" з посиланням на Bloomberg.

Згідно Bloomberg Ratings, в цьому році найкраще буде вести бізнес в Гонконгу, який очолив рейтинг другий раз поспіль. У трійку лідерів піднявшись, у порівнянні з 2011 роком, на 1 і 4 сходинки увійшли США і Японія.

Серед найбільш привабливих країн для ведення бізнесу (з проаналізованих Bloomberg 161 держави) опинилися також Нідерланди, Німеччина, Австралія, Канада, Сингапур, Данія і Великобританія.

Реклама:

"Знову, так звані країни БРІК показали слабкий результат. Китай впав на 24 місце у порівнянні з 19 у 2011 році. Індія, Росія і Бразилія навіть не увійшли до 50 кращих, посівши 54, 56 і 61 місце, відповідно", - відзначає Bloomberg.

Україна також не увійшла в опубліковану агентством першу 50 кращих економік для бізнесу, а серед країн регіону в нього потрапили Угорщина (31 місце), Чехія (33), Туреччина (38), Болгарія (43) та Румунія (47). Польща за останній рік піднялася в цьому рейтингу на дві позиції, випередивши серед інших країн Південну Корею, Ірландію, Італію, Китай і Люксембург.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: