"Економічна правда" запрошує на конференцію "Відбудова України: чому не слід відкладати до перемоги"

Главі Нацбанку знайшли заступників

Середа, 23 січня 2013, 20:54

24 січня на позачерговому засіданні ради Нацбанку будуть розглядатися кандидатури на посади двох заступників глави регулятора.

Про це заявили члени ради Нацбанку Василь Горбаль та Юрій Полунєєв, передає "ЛігаБізнесІнформ".

"Швидше за все, ними стануть діючий директор генерального департаменту банківського нагляду НБУ Олексій Ткаченко та голова правління державного Укрексімбанку Микола Удовиченко", - говорять члени ради.

За словами представників НБУ, швидше за все, під керівництво Олексія Ткаченка потраплять крім Генерального департаменту банківського нагляду департамент контролю, методології та ліцензування валютних операцій, департамент нормативно-методологічного забезпечення банківського регулювання та нагляду, департамент реєстрації, ліцензування та реорганізації банків, а також департамент фінансового моніторингу.

Реклама:

"Микола Удовиченко, швидше за все, займеться питаннями міжнародного фінансування та, зокрема, співпраці з Міжнародним валютним фондом. Благо, досвід керівництва найбільшим в країні експортно-імпортним банком у нього чималий", - відзначили банкіри.

У банківській сфері Удовиченко працює з 1992 року, в Укрексімбанку "- з 1997.

З 15 червня 2001 року - заступник голови правління та член правління Укрексімбанку. Відповідав за роботу по втіленню стратегії банку на зовнішніх ринках і відносини з міжнародними фінансовими та інвестиційними установами.

27 квітня 2010 спостережною радою банку призначений головою правління Укрексімбанку. Як глава правління забезпечує загальне керівництво банком і координує роботу правління.

Ткаченко очолив департамент НБУ в січні 2011 року, це був його другий прихід в Нацбанк.

До 2005 року працював у Дніпропетровському регіональному управлінні НБУ, де займався банківським наглядом. Після цього працював в комерційних банках.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!