Люди Януковича за 40 мільйонів майже купили гору біля Львова

Четвер, 17 січня 2013, 11:04

У 2012 році президент Віктор Янукович майже придбав гору Тростян.

Про це в інтерв’ю газеті "Високий замок" розповів сільський голова Славського Михайло Кінаш, пишуть "Наші гроші".

"Коли при владі була Тимошенко - приходили люди від Тимошенко і казали, ми купимо Тростян. Потім приходили від Януковича. Усім готовий був сприяти, аби тільки вкладали гроші у траси. Від Януковича справді прийшли люди і купили Тростян за 40 млн гривень. Коли вже тендер відбувся і почалися нотаріальні дії, Янукович оголосив, що в Карпатах буде Олімпіада. Після цього усе повернули у власність держави", - сказав Кінаш.

Гора Тростян висотою 1232 метри знаходиться на відстані двох кілометрів від смт Славське. На схилах Тростяна крім крісельної дороги є ще й 8 бугельних витягів - два центральних, північний, чотири західних та дитячий бебі-ліфт поблизу центральних витягів.

Реклама:

Нагадаємо, в 2011 році представники львівської влади заявляли, що будівництво інфраструктури для Олімпіади буде проходити саме у Славському.

Однак в 2012 році концепція змінилась і газета Кабміну "Урядовий кур’єр" повідомила, що Славське вже не потрапляє в плани Олімпіади.

В той же час Держагенство нацпроектів та інвестицій Владислава Касківа замовило розробку бізнес-плану по проведенню зимової Олімпіади-2022 в Закарпатській області на Боржавському хребті на землях, які належать компаніям, що контролюються родичами та близькими Каськіва.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!