Авіакомпанію Коломойського не хочуть обслуговувати у Москві

Середа, 5 грудня 2012, 12:23

Аеропорт Шереметьєво (Москва) заявляє про вимушене призупинення обслуговування рейсів української авіакомпанії "АероСвіт" з 10 грудня через борги.

Про це йдеться у повідомленні аеропорту, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається у повідомленні, в ході тривалих переговорів з керівництвом авіакомпанії "Шереметьєво" так і не вдалося домогтися погашення наявної дебіторської заборгованості з боку авіаперевізника.

"У рамках своєї політики, спрямованої на забезпечення фінансової дисципліни у відносинах з авіаперевізниками, що здійснюють діяльність на території аеропорту "Шереметьєво", аеропорт буде змушений піти на заходи щодо повного припинення надання аеропортових послуг авіаперевізнику", - повідомили у Москві.

Реклама:

Аеропорт порекомендував користуватися послугами інших авіакомпаній.

У повідомленні Росавіації наголошується, що заборгованість авіакомпанії "АероСвіт" за аеронавігаційне обслуговування становить 1,068 млрд доларів.

Відзначається, що "АероСвіт" 20 листопада був своєчасно поінформований про встановлення обмежень на виконання регулярних і чартерних рейсів її повітряних суден у зв'язку з наявною істотної заборгованістю за надане аеронавігаційне обслуговування.

Обмеження для чартерних рейсів повітряних суден цієї авіакомпанії введені з 27 листопада 2012 року.

Нагадаємо, компанія "АероСвіт" створена в 1994 році. Базується в київському аеропорту Бориспіль, обслуговує 80 міжнародних повітряних ліній, включаючи сім далекомагістральних.

Як відомо, авіакомпанії "Аеросвіт", "Дніпроавіа" і "Донбасаеро" контролюються олігархом Ігорем Коломойським.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: