Податкова нагадала Дідам Морозам і Снігуркам про сплату податків

Середа, 26 грудня 2012, 14:07

ДПС закликає громадян, що вирішили підзаробити на новорічні свята Дідами Морозами, Снігурками не забути сплатити податок на доходи.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПСУ, передає "УНІАН".

Як зазначають в податковій, при отриманні громадянами доходів від надання послуг у сфері розваг (проведення новорічних привітань на замовлення в якості Діда Мороза і Снігуроньки) необхідно сплачувати податок на доходи фізичних осіб.

У повідомленні також сказано, що фахівці податкової провели моніторинг інтернет-оголошень і оголошень в соцмережах і з'ясували, що вартість послуг "новорічних" акторів у Києві становить в середньому від 250 до 3,5 тис гривень за годину, у Львові - від 300 гривень до 1,2 тис гривень, в Донецьку - від 150 до 2,5 тис гривень, в Харкові громадянам доведеться викласти від 150 до 1,8 тис гривень на годину.

Реклама:

Також, податкова закликає підприємства та підприємців, що здійснюють організацію новорічних свят, належним чином оформити взаємини з тимчасовими працівниками - акторами і аніматорами, які задіяні у святкових привітаннях під час новорічних і різдвяних свят.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: